Conscious Discipline

FemkeLIEFDEHeb je weleens tegen jezelf gezegd: ik heb alles geprobeerd om mijn kind zover te krijgen dat hij zich aankleedt, zijn huiswerk doet of zijn kamer opruimt? En vervolgens verzucht: ik geef het op? Ben je het zat om politieagent te spelen in je eigen huis? Bij Conscious Discipline draaien we deze vraag om: hoe kan ik mijn kind het beste helpen, zodat hij bereid is om te kiezen om… zich aan te kleden, zijn huiswerk te doen of zijn kamer op te ruimen. De enige persoon die je kunt veranderen ben jezelf.

Leer de zeven vaardigheden van Conscious Discipline (Bewust Positief Opvoeden) en zie hoe daarmee conflicten als sneeuw voor de zon kunnen veranderen in medewerking.

Lees verder…

Koop het boek over Conscious Discipline Volg een cursus Boek een training

In augustus 2010 bleek uit een onderzoek van het tijdschrift J/M dat bijna alle ouders het ouderschap vermoeiend vinden en als stressvol ervaren.

Hoe maak je van kinderen sociaal evenwichtige en weerbare personen? Dr. Becky Bailey ontwikkelde in Amerika het sociaal emotionele programma Conscious Discipline (Bewust Opvoeden).

Leer de zeven inzichten voor zelfcontrole (voor ouders) en de zeven vaardigheden van opvoeden. Deze zeven vaardigheden zijn de enige eigenschappen die u nodig hebt om moeilijke momenten tijdens de opvoeding op een constructieve manier op te lossen.