Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oudercursus ‘Conscious Discipline, Bewust Positief Opvoeden’ in Amersfoort

donderdag 3 maart 2016 - donderdag 9 juni 2016

Schermafdruk 2016-01-22 10.11.55Op donderdag 3 maart 2016 start de eerste oudercursus ‘Conscious Discipline, Bewust Positief Opvoeden’ in Amersfoort! Wil je weten wat je kunt doen in die situaties waarin je denkt: daar gaan we weer… Of: hoe ga ik dit nu weer oplossen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Schermafdruk 2016-01-22 10.10.55Je leert hoe je thuis op een praktische manier conflicten en akkefietjes ombuigt naar levensvaardigheden waar je kinderen de rest van hun leven profijt van hebben. Zoals omgaan met hun gevoelens, accepteren wat er is en respectvol en integer omgaan met jezelf en anderen.

Dagelijkse conflicten worden uitdagingen in plaats van problemen, als wij ze kunnen zien als een kans om kinderen iets te leren. Ontdek de zeven pijlers van Conscious Discipline (kalmte, bemoediging, assertiviteit, keuzes maken, empathie, positieve intentie en consequenties) en word de coach van je kind in plaats van je persoonlijk aangevallen te voelen. Zo creëer je rust in je gezin!

Voordat ik de cursus ging doen, zag ik echt op tegen de vakantie. Twee weken met de kinderen thuis! Nu ik de cursus heb gedaan, kijk ik er naar uit.

Linda, Leusden

De oudercursus bestaat uit acht avonden van 2,5 uur en een terugkomavond. Daarnaast kunnen cursisten via een besloten Facebookgroep onderling ervaringen uitwisselen.

Data: donderdag 3, 17, 31 maart, 14, 28 april, 12, 26 mei en 9 juni.

Tijdstip: 19.30 tot 22.00 uur.

Locatie: Stadsring 103, 3811 HP Amersfoort. Parkeren kan achter het pand.

Kosten: € 185,- inclusief materiaal en deelname aan facebookgroep.

Opgeven kan via: henneke.aal@hotmail.com en/of hannekeverweij@hotmail.com.

Bedacht mij net hoe heerlijk het is dat de ‘strafhoek’ al weken/maanden niet meer gebruikt is! Niet omdat mijn zoon nu zo heilig is geworden, maar omdat wij nu de tools hebben om het anders te doen! En dat voelt heerlijk. Het voelt goed en het doet goed!

Cayanda, Leusden

Gegevens

Begin:
donderdag 3 maart 2016
Einde:
donderdag 9 juni 2016
Evenement Categorie:

Organisator

Conscious Discipline Nederland