Trainingen door het land

Wil jij weten wat Bewust en Positief Opvoeden inhoudt en een training op maat of een lezing organiseren? Dat kan! Daniëla Koele geeft samen met opvoedcoach en trainer Judith van Houten trainingen door het land. Je kunt kiezen uit drie onderwerpen: ‘Het Slimme Brein’, ‘Grenzen stellen zonder politieagent te spelen’ en ‘Hoe voorkom ik een machtsstrijd met mijn kinderen?’

De lezingen duren ongeveer 2,5 uur (met pauze).

In juni 2014 heeft Daniëla op verzoek van docent en stagecoördinator PW – Kinderopvang Marianne Vloedgraven de lezing ‘Grenzen stellen zonder politieagent te spelen’ gegeven op het Landstede Salland in Raalte. Een greep uit de reacties: ‘Leuk, humoristisch, praktisch, herkenbaar, ik hoop dat jullie zeker terugkomen.’

In juli heeft Daniëla een training op maat gegeven aan de Klantenservice medewerkers van Diabetesvereniging Nederland. Een van de reacties: ‘In de zestien jaar dat ik nu bij verschillende bedrijven op de Klantenservice heb gewerkt, heb ik nog nooit zo’n heldere training gehad die ik direct in de praktijk kan brengen’.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

No comments yet.

Geef een reactie